Get Started. It's Free
or sign up with your email address
sponsoren by Mind Map: sponsoren

1. Scoor voor je club! Voor ieder doelpunt spreek je een bepaald bedrag af met je sponsoren. Voor ieder doelpunt betalen de sponsoren dit geld aan het goede doel

2. Evenement organiseren! Mensen moeten entree betalen. Eten en drinken moet ook worden gekocht door de gasten. Het geld wat er overblijft (excl. inkopen en eventuele andere kosten) gaan ook naar het goede doel.

3. Bingo! bingo avond organiseren. het geld wat er overblijft (excl. inkopen en andere kosten) gaan naar het goede doel.

4. Sponsorloop! zo veel mogelijk rondjes lopen om geld in te zamelen. Je spreekt van te voren een bedrag met je sponsoren af per rondje.

5. Collecteren! langs de deuren gaan voor geld.

6. Veiling! Mensen kunnen spulletjes doneren om te veilen. andere kensen kunnen geld bieden op de spullen. De hoogste bieder is de nieuwe eigenaar. Het geld gaat naar het goede doel.

7. Bakken! Bijv. koekjes en taart bakken. Mensen kunnen dit dan kopen.

8. Flash mop! Een dans die begint met 1 persoon, waarbij meerdere mensen inspringen. Hiermee kan je geld ophalen d.m.v. een bakje neer te zetten. Hier kunnen de mensen dan geld in doneren.

9. Kleedjes markt! Door middel van (leuke/oude) spulletjes te verkopen kun je geld ophalen.

10. Flessenactie! Flessen inzamelen bij de supermarkt.

11. Sparen in de winkel! Je kunt bijvoorbeeld een potje neer zetten in een winkel (denk aan de Aldi, AH etc.) hier kunnen mensen geld in doneren.

12. Straat muziek! Je kunt op straat muziek maken. Mensen kunnen geld in een bakje doen als ze het mooi vinden.

13. Kerst markt! Eerst moeten er kerst spulletjes worden gedoneerd door mensen. Deze spullen kan je dan weer verkopen. de opbrengst gaat naar het goede doel.

14. Heitje voor een karweitje! Bij iemand in huis helpen met huishoudelijke taken. Zo kun je een bedrag afspreken voor bepaalde taken.

15. Schminken van kinderen! Je kunt bijvoorbeeld bij een evenement of een winkel kinderen gaan schminken. hier betalen ze dan een bedrag voor.