Mijn leeservaring in 3 aso

Começar. É Gratuito
ou inscrever-se com seu endereço de e-mail
Mijn leeservaring in 3 aso por Mind Map: Mijn leeservaring in 3 aso

1. 1)Voor ik ga slapen

2. Voor mij is poëzie een manier om jouw gevoelens te uiten in beide richtingen en in de maatschappij gebruiken we het voor speciale momenten.

3. De boekgenres: Actie en romantisch komt door het Amerikaanse boek en omdat ik mezelf daar kan inleven.

4. De film en het boek van Tsjik, maar doordat er geen prenten of afbeeldingen waren in het boek droeg de film mijn voorkeur weg het komt ook, omdat daar mensen in actie komen.

5. In het begin las ik alleen romantische boeken, maar nu ben ik geswitcht naar boeken waar je jezelf kunt inleven. Dit semester heb ik geleerd een andere genre te waarderen. Nog steeds gaat mijn smaak naar boeken waar je jezelf kunt inleven.

6. Ik vind poëzie leuk als het om feiten gaat, het me interesseert en als ik het begrijp, maar ik vind poëzie niet leuk als ik het niet begrijp en het me niet interesseert.

7. Ik lees de magazines Elle en Joepie. Ik lees de magazine Elle, omdat het gaat over de dingen waar ik geïnteresseerd in ben, zoals mode, levensstijl, schoonheidstypes, ... . En Joepie, omdat het over de jeugd gaat.

8. Ik denk dat mijn leerkracht Nederlands ons deze opdracht gegeven heeft, zodat ze kan zien hoever we met onze basiskennis, taal, ... staan.

9. Ik heb de genre romantisch en actie nog niet gelezen, maar wil dit wel nog in de toekomst lezen, omdat er een boek is die deze genre heeft.(the mafia and his girl)

10. Ik lees de info achter het boek over wat het gaat voordat ik een boek neem

11. 2)Tsjik

12. 3)Blauw is bitter

13. 4)10 Dingen Die Ik Beter Niet Had Kunnen Doen